Suomi 100v Saaristoseikkailu

Suomi 100v Saaristoseikkailu ryhmille

Suomi 100v Saaristoseikkailulla juhlitaan Suomen satavuotista historiaa. Reitti vie monien historiallisesti tärkeiden kohteiden kuten Suomen Joutsenen ja Turun Linnan ohitse. Myös lähes 80 vuotias höyrylaiva s/s Ukkopekka on elämänsä aikana ollut vaikuttamassa Suomen historiallisesti merkittävissä tapahtumissa, kuten toisessa maailmansodassa. Sen historia on myös itsenäisyytemme historiaa. Matkan aikana seikkailijat saavat kuulla tarinoita Ukkopekan, Vaakahuoneen, Herrankukkaron ja Turun saariston historiasta.

Paketti sisältää saaristolaisen savu-loimukalakeiton Vaakahuoneella tai Höyrylaiva Ukkopekalla sekä aidon ja oikean höyrylaivaristeilyn. Pysähdymme pienellä ja eksoottisella, Suomen merihistoriaa henkivällä Loistokarin saarella sekä tutustumme siellä olevaan museoituun Loistonvartijan mökkiin. Retki jatkuu vain ryhmille avoinna olevaa Herrankukkaroa kohti ja matkalla nautimme hyväntuulen kahvit makeapalan kera. Tutustuminen Suomen parhaaksi matkailukohteeksi valittuun Herrankukkaroon aloitetaan isännän tervehdyksellä.

Paketti edellyttää omaa siirtokuljetusta toiseen suuntaan. Lisämaksusta järjestämme myös sen. Samaan yhteyteen voi liittää myös ohjelmaa Naantalissa mm. Kultaranta-käynnin. Mikäli haluatte korvata keittolounaan Saaristolaispöydällä, veloitamme siitä 10 €/hlö

 

  Juhlaisteily Turusta Herrankukkaroon TAI    Juhlaristeily Herrankukkarosta Turkuun
10:30 - 12:00 Saaristolounas Vaakahuoneella Aurajokirannassa.   14:30 Saapuminen omalla kuljetuksella Herrankukkaroon. Isännän tervehdys sekä tutustuminen kalatorpparitilaan.
12:00 Lähtö aluksella kohti Saaristoa.   15:00 Lähtö risteilylle kohti saaristoa. Nautimme matkalla savu-loimukalakeittolounaan.
13:00 Rantaudumme Loistokarin saarelle, tutustumiskierros   16:00 Vierailu Loistokarin saarella, tutustumiskierros.
13:30 Risteilemme halki Airiston Rymättylän rannoille Airismaan saareen. Matkalla nautimme hyväntuulen kahvit makeapalan kera.   16:30 Nautimme aluksessa hyväntuulen kahvit makeapalan kera ja jatkamme risteilyä kohti Turkua.
15:00 Saavumme Herrankukkaroon.Isännän tervehdys ja tarinatuokio saaristosta ja tilan historiasta.   17:30 - 18:00 Saavumme Aurajoen rantaan, Vaakahuoneen Paviljongille, jossa mahdollisuus tanssia elävän musiikin tahtiin.
15:30 Poistuminen Herrankukkarosta omalla bussilla.      
         

 
Aika: Risteilypäivät höyrylaiva S/S Ukkopekalla 10.5 - 9.6. & 15.8. - 1.9.2017
Ryhmän koko: min 30 hlö, max yhteen suuntaan 150 (edestakaisin 300) hlö
Hinta: 39 €/hlö (sisältää risteilyn, kalakeiton Vaakahuoneella, kahvin ja makeapalan) Vaihtoehtoisesti saaristolaispöytä Vaakahuoneella +10 €/hlö

HUOM! Retki voidaan toteuttaa myös muina aikoina (reittiristeilyjen ulkopuolella) ja pienemmillä ryhmillä, kysy tarjousta myyntipalvelustamme myyntipalvelu@ukkopekka.fi tai 025153300

Pienemmät ryhmät voivat tutustua Aikuisten Saaristoristeilyyn täältä.

 

Muutokset mahdollisia.