Ajankohtaista

Ukkopekan oma TV-kanava

Ukkopekkan oma TV-kanava on nyt avattu! Tutustu kanavamme sisältöön ja seilaa Turusta Naantaliin alle kahdessa minuutissa.

Tutustu ukkopekka.tv >>

Tilaa Ukkopekan Uutiskirje

Höyrylaivaosakeyhtiö s/s Ukkopekan uutiskirje on kuukausittain ilmestyvä kirje, joka sisältää tuoretta tietoa Höyrylaiva s/s Ukkopekan kuulumisista, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista uutisista sekä tietysti tarjouksista ja eduista.

Ukkopekka täytti vuonna 2013 huimat 75 vuotta. Juhlan kunniaksi kauden aikana järjestettiin erikoisristeilyjä ja -tarjouksia. Mm. Loistokarin illallisristeilyille järjestettiin useita "Kaksi yhden hinnalla" -tarjousristeilyjä, jotka myytiin loppuun todella nopeasti.

Tuhti annos Suomen Merihistoriaa

Höyrylaiva Ukkopekka on tuttu näky Turun merialueella. Säännöllisessä reittiliikenteessä oleva höyrylaiva alkaa olla melkoinen harvinaisuus, ja etenkin sellainen, joka murtaa jäätä! Ukkopekka on monessa suhteessa lajinsa viimeisiä. Kesäkaudet laiva liikennöi Turun ja Naantalin välillä. Lapset tuntevat aluksen parhaiten merirosvoristeilyistä, ja aikuiset puolestaan pääsevät sillä illan hämärtyessä laituritansseihin Loistokarin saarelle. Kotisatama löytyy Aurajoen rannalta, ensimmäisen kerran laiva oli samassa paikassa kiinnittyneenä jo vuonna 1938.